ZAPPER APARAT IN KOLOIDNO SREBRO

Razstrupljanje telesa s pomočjo Multizapperja in Multigen-7 aparata po prvotnem načrtu Nikole Tesla, Dr. Clarkove in Dr. Royal Raymond Rife


vodna kapljica

Kdo so skrivni uničevalci našega zdravja in dobrega počutja in kateri zajedalci so v našem telesu?

 

zapper aparat

 

✽ Ločimo členonožce, enoceličarje, viruse, bakterije, rastlinske zajedavce (glivice), gliste, črve, podančice, shistosome, navadne trakulje do 10 m in pritlikave trakulje do 2,5 cm, metljaje in zobatce. Zajedavci so lahko mikroskopsko majhni. V človeškem telesu jih lahko živi do 300 vrst. Gliste se s kaveljcem obesijo na črevesno sluznico in človeku sesajo hranilne snovi. Zelo hitro se razmnožujejo, saj lahko glista izleže do 8000 jajčec na dan.

✽ Večinoma jih izločimo z blatom, kar pomeni, da je možnost okužbe za ljudi večja. Podančice so nitaste gliste, ki velikokrat prizadenejo otroke, saj jajčeca ležejo na kožo okoli zadnjika. Povzročajo draženje in srbenje, zaradi česar se otrok praska in tako z rokami prenaša jajčeca prenaša na igrače in druge osebe.

 

 

 

 

 

Vrste zajedavcev:

✽ Entamoeba histolytica – Debelo črevo (slabe higienske razmere)
✽ Giardia Lamblia – Tanko črevo (slabe higienske in sanitarne razmere, premalo želodčne kisline
✽ Cryptosporidium – pitje onesnažene vode
✽ Toksoplasma gondii – infekcijska bolezen (surovo ali premalo kuhano meso)
✽ Trichuris trichiura – črevesna glista (slabo očiščena zelenjava)
✽ Ascaris lumbricoides – navadna človeška črevesna glista
✽ Ancylostoma duodenale – črevesna glist
✽ Toxocara canis in toxocara cati – od okuženih psov in mačk
✽ Okužba z ribjo trakuljo
✽ Diphyllobothrium latum – surova ali premalo kuhana sladkovodna riba

Vrste plesni – glive:
✽ Coccidioides immitis – pljuča
✽ Sporothrix schenckii – mezgovnične žile, pljuča ali drugi organi
✽ Candida albicans – sluznica ustne votline, nožnica

Virusi:
✽ Adenovirus – pljuča in dihalne poti
✽ Virus herpes –
Simpleks na koži ali sluznici:
- HSV-1 na ustnicah (herpes labialis)
- HSV-2 herpes spolovil (v predelu spolovil, kože okrog danke, vnetje sečnice in materničnega vratu)
Varicella-zoster – norice, potherpetična nevralgija

Bakterije:
✽ Mycoplasma pneumoniae – bronhitis
✽ Hemophilus ducreyi – ulkusi na spolovilu
✽ Hemophilus influenzae – pri ljudeh s kronično obstruktivno pljučno boleznijo
✽ Trichomonas vaginalis – mikroorganizem (spolna bolezen)
✽ Chlamydia trachomatik (vnetje materničnega vratu, vnetje sečnice, bronhitis)
✽ Ureaplasma urealyticum – pri moških
✽ Enterobakterije
✽ Esheriachia coli – živi v debelem črevesu, povzroča okužbo spolovil, ledvic in sečni mehur
✽ Campylobakter – prebavne poti v krvi
✽ Schigella-gastroenteritis
✽ Salmonella-gastroenteritis
✽ Helicobakter pylori – gastritis

Gram pozitivne:
✽ Streptococcus – vnetje žrela, ledvic, tonzilitis, pljučnica, škrlatinka, okužba krvi, kože, sklepv, ran, srčnih zaklopk in srca (endokarditis), mehur in trebuh
✽ Streptococcus pyogenes – v žrelu, lahko povsem neškodljiva
✽ Streptococcus pneumoniae – pnevmokokne okužbe (bronhitis, pljučnica, okužba možganov, ušes, nosa in kože)

 

PRIMERI IZBOLJŠANJA POČUTJA V PRAKSI Z UPORABO ZAPPERja IN MULTIGENA-7

Žena 26 let je brezuspešno poskušala 3 leta zanositi. Po priporočilu uporabe MultiZapperja je 7 dni vsaki dan po eno uro brez prekinitve imela v dveh posodah s toplo vodo po eno elektrodo in v te dve posodi je namakala svoji nogi. To je delovalo zelo močno na uničenje parazitov v spodnjem delu telesa, oz. v rodilnih organih. Po nekoliko mesecih je normalno zanosila.

Izkušnje žene 52 let, ki je neprekinjeno pokašljevala več mesecev, tudi v spanju. Zdravila ji niso pomagala, po priporočilu uporabe MultiZapperja je več dni s presledki 7 minut z aparatom in 20 minut pavze, 3-krat tako po parih terapijah je lahko zaspala in kašljanje se ji je ustavilo po desetih terapijah.

Gospod 69 let je imel večmesečne težave s prebavnim trakom, slabo izločanje blata. Z uporabo Zapper aparata in s čiščenjem organizma z Liquid Zeolite in z uživanjem proteinske ječmenove trave in pitjem do 1 liter in pol vode z nastavkom na kuhinjski pipi, se mu je stanje izredno popravilo, tako telesno kot energetsko.

Zdravnica Karin Burk že vrsto let uporablja pri svoji praksi MultiZapper aparat in njena prva pacientka je bila njena mati, katera je že iz otroštva imela močne migrene, večkrat v enem mesecu. Aparat Zapper je uporabljala 7 dni, vsakodnevno 3-krat po 7 minut, nato po 14 dneh do 5-krat na teden. Nato je naredila pavzo za par dni in nato zopet 14 dni samo po 10 minut vsaki dan. S tem je odpravila migreno in od takrat lahko njena mati živi normalno, nebolečo življenje in brez strahu lahko tudi popije kozarec vina. Sedaj je stara 80 let in živi veselo, brez kakršnihkoli težav, vezanih z migreno.

Deček star 12 let je imel visoko temperaturo do 40°C več kot dva dni, zdravila niso prijela. Prijatelj je prinesel Zapper aparat in po dveh terapijah po 7 minut, s presledkom 20 minut, mu je temperatura padla na 38°C. Redno je delal dva dni, temperatura mu je padla na normalno, ves ta čas ni užival hrane, vendar je pil veliko tekočine kakor je čaj.

Peter 43 let je imel konstantna vnetja grla, na priporočilo je uporabil MultiZapper in to zvečer 5-krat po 7 minut brez pavze in to zapored po 3 dni zvečer. Stanje se mu je izredno izboljšalo in neprijetna ščegetanja in bolečine v grlu so izginile. Užival je veliko tekočine.

Žena 35 let z vnetjem pljuč in depresivnim stanjem je v bolnici ležala 14 dni. Mama ji je kupila Multi Zapper, katerega je po navodilu zdravnika uporabljala 21 dni. Pregled rentgenske slike je pokazal, da so se pljuča popravila, depresija se je zmanjšala in žena se je po enem mesecu vrnila domov in običajnim aktivnostim dneva.


trakuljaZa pojav bolezni je poleg onesnaževanja okolja kriv izključno dejavnik parazit in zajedavec v človeškem telesu.

Parazite je težko odkriti in težko odstraniti. V našem telesu živi okoli 1000 vrst parazitov, po medicinski terapiji se lahko uniči samo 20%. Velikokrat se zgodi, da se pri konzumiranju zdravil paraziti selijo samo iz enega organa v drugega. Parazit se hrani in polaga jajčeca in izloča blato vse to na naš račun, v nas samih npr. če oseba katera veliko uživa sladko ima parazite, ki se hranijo s sladkorjem.

Dokazano je, da so paraziti tudi eden izmed vzrokov diabetesa in porušitve nivoja sladkorja v krvi. Največ parazitov živi v prebavilih in jetrih, a lahko se nahajajo tudi v celotnem telesu. Drugi paraziti črpajo hrano direktno iz celic organizma. Vzamejo hranilne snovi direktno iz nas in jih porabijo, posledica je slabitev celotnega imunskega sistema oz. organov.

Paraziti so lahko v našem telesu 20 let ali še več npr. pred 10 leti smo pojedli okuženo meso in ta parazit se lahko nahaja še vedno v našem telesu in nas črpa.

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) je ocenila število s paraziti okuženih oseb v svetovnem merilu na 1,2 milijard ljudi.

 

Po podatkih SZO iz leta 1995:

Človeške gliste….1,2 milijardi
Podančica….1,2 milijardi ljudi
Rudarska glista….500 milijonov
Clonorchis sinensis….40 milijonov
Entamoeba histolytica….500 milijonov
Metljaj Fasciolopsis buskii….20 milijonov
Leismania….40 milijonov
Pneumocystis carinii….400 milijonov
Schistosoma haematobium….100 milijonov
Parazitska glista Strongyloides….100 milijonov
Trakulja (Taenia)….80 milijonov
Lasnica ali trihina (Trichinella spiralis)….40 milijonov
Trichomonas vaginalis….80 milijonov
Bičeglavec (Trichuris trichuria)….600 milijonov

 

Veliki paraziti so:
Gliste (okoli 100 vrst – so lahko debele, kratke)
Trakulje (dolge tudi več metrov)

Paraziti, ki jih prenesemo iz vzhodnih dežel.
Ta okuženost je velikokrat vzrok anemije, zadrževanje vode, stalna potreba po hrani.

Majhni paraziti so mikroskopsko majhni:
Amebe
Pršice

Paraziti ogrožajo svojega gostitelja na različne načine:
Mehansko uničujejo celice in organe (npr. Plasmodium, Onchocerca, Ancylostoma)
Spodbujajo tkiva k razmnoževanju in v ekstremnih primerih povzročajo razrast celic (maligna rast), mali jetrni metljaj (Dicrocoelium dendriticulum) lahko povzroča raka. SZO ga je označila kot kancerogenega
Sesajo vitalne sokove s katerimi se prehranjujejo (npr. pijavke, Diphyllobothrium
S svojimi iztrebki povzročajo zastrupitev in toksikacijo (npr. Trypanosoma cruzi, klopi, paraziti, ki spremljajo malarijo)
So vzrok sekundarnih bakterijskih okužb, ki povzročajo škodo (npr. Entamooeba, ličinke glist v pljučih)
Ujamejo in prenašajo druge patogene organizme kot Ekto parazite (npr. Protozoje, gliste, tudi bakterije in virusi, ki živijo na površju gostitelja)

STRATEGIJA PARAZITOV

Paraziti sami sebe zavarujejo s pomočjo mukopolisaharidov, makromolekul, ki se pogosto nahajajo v vezivnem tkivu in jih naš imunski sistem ne zazna. Paraziti jih pripnejo na svojo površino kot nekakšen plašč, ki služi kot slepilo. Paraziti lahko nenehno spreminjajo lastnosti mukopolisaharidov, tako se zlahka prilagajajo telesnim obrambnim mehanizmom in ostanejo neopaženi.

Paraziti prikrijejo svoj obstoj s protitelesi svojega gostitelja.

V več stopnjah razvoja se naselijo v tistih organskih sistemih, ki imajo oslabljeno imunsko zaščito npr. v možganih.

V gostitelju pride do imunosupresije, paraziti se vežejo na gostiteljeva protitelesa kar vzpodbudi gostiteljeve limfocite B, da začnejo proizvajati pretirane količine protiteles to pa imunski sistem posledično izčrpa.

Če upoštevamo to naravo parazitov, lahko vidimo, da ni nič nenavadnega, če večino parazitov ne moremo odkriti s kliničnimi metodami. Postane nam tudi jasno, da jih ne smemo podcenjevati.

Paraziti lahko funkcionirajo kot bakterije, potujejo po krvnem obtoku in v vse dele telesa, ustavijo se v sklepih, se hranijo s kalcijevimi ovojnicami in tako povzročajo artritis. Drugi se hranijo s proteinskim živčnim slojem itd. Pomembno je da vemo, da vsi paraziti izločajo blato zaradi svojega prehranjevanja. Blato parazitov so v našem telesu strupi s katerimi se je prisiljeno naše telo boriti. Kronična parazitska infekcija pripelje imunski sistem pod zelo močen pritisk in ustvarja grožnjo našemu zdravju, ker smo s tem tudi v nevarnosti z drugimi obremenitvami. Če smo ljudje, ki jemo hitro pripravljeno hrano, pijemo alkohol, smo velik del dneva v slabem zraku (kajenje) se pojavlja preobremenitev s strupi. Sistem za čiščenje (koža, pljuča, ledvice, črevesja) postane tako obremenjen, da se je vprašanje časa kdaj bomo zboleli.

Zaradi prisotnosti izopropanola, goveja črevesna pijavka, lahko sedaj v človeškem telesu naredi vse 4 stopnje, pred 20 leti je bila samo v stadiju lutke.

Mikroskopsko majhni zajedavci so nevarni, saj uspevajo v zaužiti prečiščeni hrani (izdelki iz bele moke in mlečni izdelki).

Izločki vseh zajedavcev so strupeni in povzročajo bolezenske simptome kot so astmatične težave, kot je oteženo dihanje, bolečine v trebuhu, kri v blatu, bolečine v mišicah, bljuvanje krvi, slabo spanje, težave z bronhiji, slabo delovanje organov, vranice, jeter, srca, žolčnika in tudi limfe. Uničevalci našega zdravja se po statistikah zadnjih štirih let naglo širijo po vsej Evropi.

Dr. Hulda Reger Clark se je ukvarjala z raziskovanjem tega področja več kot dvajset let in meni, da zajedavci ne le sodelujejo pri nastajanju bolezni, temveč jih tudi povzročajo kot na primer rak, tumorji, diabetes, težka vnetja…

Zavedati se moramo, da pristopimo k izboljšanju svojega zdravja vedno celostno.

 

KAKO OČISTITI TELO?

Zdravo debelo črevo odrasle osebe

Metoda detoksikacije sestoji iz postavljanja ravnotežja in vzdrževanja bioenergetskih polj v telesu. S posredovanjem ionizirane vode se celice prevedejo v električno ravnotežje in tedaj se osvobodijo nakopičeni toksini oz. strupi. Razen tega se skozi elektromagnetno polje harmonizira energetsko stanje organizma in s tem se doseže celokupno izboljšanje zdravja.

Doktor Clark je izmerila na katerih specifičnih frekvencah se nahajajo posamezni organizmi. Beseda je o biosevanju, katero ima vsak živi organizem. Električni impulzi posameznih frekvenc so za večino parazitov, virusov in bakterij smrtonosne frekvence. Področje frekvenc katere ta aparat proizvede je obseg vibracij virusov, bakterij, glivic in večine mikroorganizmov. Ta obseg se skenira, to pomeni da se frekvence obračajo kontinuirano in so s tem pokrite absolutne vse frekvence v tem obsegu. To pomeni, da je učinek veliko večji in velikokrat hitrejši in s tem se doseže dober uspeh. S tem je omogočeno, da se paraziti lažje in hitreje ujamejo tudi v svojem razvojnem stadiju.

Parazite lahko dobimo praktično vsepovsod. Tudi, če se jih rešimo, jih lahko zopet dobimo zato je življenjsko pomembno, da imamo čvrst in močan imunski sistem, kar dosežemo z redno uporabo Zapper in MultiGen aparata, s pitjem žive vode iz nastavka na kuhinjski pipi, uživanjem antioksidantov oz. sinergerijski antioksidant Germa 3200 kateri vsebuje 8 najmočnejših medicinsko raziskanih antioksidantov, vsi so rastlinskega izvora in neoporečni.

Stare obloge na stenah črevesja, kjer se zajedavci ugnezdijo pod oblogami jih očistimo z različnimi naravnimi metodami to pomeni skupaj z terapijo zapper aparata, stisnjeno zelišče grma UNO DE GATO (mačji krempelj), večmesečno uživanje tekoče koncentracije LIQUID ZEOLITE, redno dodajanje k prehrani proteinski prah in olje jedilne konoplje, proteinski prah divjega ječmena in pitje žive vode iz nastavka na kuhinjski pipi.

Sledi čiščenje in uničevanje vseh jajčec in parazitov s 30-dnevnim protiparazitnim programom in z uporabo Multizapperja 2000 s področjem frekvenc od 50 do 1000 kHz, ki zajema obseg delovanja virusov, bakterij, glivic, zajedavcev in drugih škodljivih mikroorganizmov. S to frekvenco skeniranja je pokrit obseg frekvenc in obdelava hitra, paraziti so zajeti v vseh razvojnih stadijih in so uničeni. Pomembno je, da je pitje vode najmanj 2 l vode na dan žive vode iz nastavka na kuhinjski pipi, uživanje tradicionalnega kefirja znamke Krepko nagrajenega v Bruslju za leto 2009 in kateri je tradicionalni napitek 100 letnikov iz Kavkaza in vsebuje originalna kefirjeva zrna, uživamo čim več naravnega C vitamina (acerola, šipek, divja limona v kombinaciji z medom). V zimskem času redno uživanje biološko predelanega kislega zelja in pitje te zeljnice, uporaba namesto kisa, ki se uporablja izključno biološki jabolčni ali vinski kis primorskih vin.

Terapije s Zapper aparatom nam omogočajo dosti hitro in učinkovito zatiranje parazitov brez zdravil in brez stranskih učinkov. Potrebna je vztrajnost, sprememba načina prehranjevanja in velika pozornost za uživanje tekočin in pitje žive vode iz nastavka na kuhinjski pipi ali druge izvirne vode (ne stekleničene).

Poleg zgoraj navedenih priporočil in v praksi preizkušeno za krepitev elektromagnetnega polja našega telesa je nošenje magnetnih zapestnic katere so oblikovno in kvalitetno nadpovprečne in imajo od 3600 gaussov v magnetih oz. v dvojnih magnetih od 6200 do 6900 gaussov oz. lahko tudi več. Vse to nam pripomore k izboljšanju kvalitete našega zdravja tako na umskem nivoju, čustvenem in fizičnem počutju. Nismo več energetsko razpršeni, naše elektromagnetno polje postaja stabilno oz. urejeno.

Priporočljiva je uporaba protiparazitnega programa za celo družino. V razmislek kako v praksi zaživeti tudi po teh priporočilih in dejstvih, ki so zgoraj navedene, saj se le na tak način izognemo prenašanju in razmnoževanju okužb! Sami in s svojo družino lahko celostno veliko bolje zaživimo, imamo večje samozaupanje v sebe in zaupanja do ljudi in tudi začnemo razumevati vso sedanjo situacijo po svetu in dovolimo, da se stvari odvijejo kot so namenjene brez naših kritik in sodb. Veliko se dogaja v kozmičnem svetu in mi se moramo zavedati, da smo del tega kozmosa . S svojim učenjem nevtralizacije ne za in ne proti, postanemo opazovalec sveta in sebe. Učimo se umiriti in se povezovati s svojo notranjostjo, s svojim srcem, ki nam želi govoriti in nas voditi, saj je v našem srcu atom duhovne iskre, ki nas želi popeljati nazaj v višjo zavest.


Dr. HULDA CLARK

Dr. Hulda clark

Hulda Regehr Clark je začela šolanje v biologiji na Saskatchewanski univerzi v Kanadi, kjer je diplomirala s priznanjem. Po dveh letih študija na univerzi McGill je obiskovala univerzo v Minnesoti, kjer je študirala biofiziko in celično fiziologijo. Leta 1958 je doktorirala iz fiziologije. Leta 1979 je zapustila državno sponzorirano raziskovanje, opravila šolanje na Claytonski višji šoli za Naravno zdravje (naturopatija) ter pričela z individualnim svetovanjem.

Šest let kasneje je odkrila elektronsko tehniko preiskovanja človeškega telesa, katere rezultati so ji namignili na vzroke za raka, HIV in druge “skrivnostne” bolezni.

 

VIDEO: Intervju z Dr. Huldo Clark (1/4 – Angleški jezik)

 

OPIS IN UPORABA IZDELKOV, KI JIH PRIPOROČAM ZA VAŠE ZDRAVJE…

 

ZAPPER APARAT MZ2020

Korak dalje v razvoju aparata pod dr. Clarkovo, s frekvencami katere v našem telesu uničujejo največje število parazitov, bakterij, virusov in glivic.

Nove funkcije MZ2020:

 • avtomatično skeniranje celega področja frekvenc od 30kHz do 900kHz.

S tem načinom dela ni več možnosti, da bi bilo kaj spregledano in tako bakterije, virusi in paraziti bodo uničeni neoziraje v katerikoli fazi razvoja so.

 • impulzi od 15V (napajata jih dva akumulatorja po 9V), možna je izbira dolžine terapije med 7, 30 ali 60 minut.

Po dr.Clarkovi so sledeča področja frekvenc:

70kHz do 300kHz – glivice, plesen, mikrotoksini

300kHz do 450kHz – bakterije in virusi

350kHz do 500kHz – enocelični organizmi in gliste

400kHz do 450kHz – bradavice

650kHz do 900kHz – paraziti in pršice

Izkušnje zahodnoevropskih zdravnikov, ki uporabljajo metodo dr.Clarkove je veliko izboljšanje pri sledečih obolenjih:

 • Kronične migrene, sindrom kronične utrujenosti
 • Revma, hepatitis, hipertonia
 • Bolezni ledvic, črevesja, želodca, kolitis
 • Salmonela, šigela, trihina, kandida , koli
 • Bolezni jeter in žolča, parkinsonova bolezen
 • Obolenja živčevja, depresija
 • Alergije, multiplaskleroza, sladkorna bolezen, astma, gripa in prehladi

Te terapije so zelo koristne pri akutnih in kroničnih obolenjih in zmanjšujejo potrebo po jemanju fermacevtskih zdravilih.

Ameriška biofizik in fiziolog dr.Hulda Regerh Clark, je odkrila po 20 letih samostojnega raziskovanja, da so paraziti vzrok mnogih lahkih in težkih bolezni. Paraziti so danes prisotni v vseh ljudeh, v vseh svojih razvojnih fazah, kar šolska medicina še vedno ne daje poudarka na to.

Prisotnost virusov, parazitov in glist ter drugih zajedavcev v naših telesih podpirajo težke kovine in ostale strupene substance, katere vnašamo z zrakom, vodo, hrano, raznimi sredstvi za higieno in mnogimi drugimi izdelki sodobnega življenja. Pomoč za razstrupljanje telesa je tudi aparat SITULA A DETOX 3500 Medical. Ta terapija je možna po predhodnem klicu na številko 040 298 247. Raziskave dr.Clarkove so se izvajale na osnovi prejšnjih raziskav na tem področju – američana dr. Royal Raymond Rifa, rusa dr.Lakhovskega in srba Nikola Tesle.

Po hipotezi dr.Clark se pozitivnim impulzom, ki so priključeni na telo navežejo negativno naelektreni objekti kot so bakterije, virusi in zajedavci in s to frekvenco se izločijo vzroki bolezni skozi celične ionske pore.

S terapijo MZ2020 se uničijo paraziti, virusi in bakterije ter drugih zajedavcev. Poveča se energetsko stanje organa oz. harmonizira se energetski nivo organa in krepi se imunski sistem ter s tem se izničijo različni problemi.

zapper aparat

 

Z uporabo MZ2020 se rešujejo sledeči problemi :

 • Odstranjujejo se glivična obolenja
 • Prenehanje izpadanja las, rast las se celo stimulira
 • Poveča se možnost zanositve
 • Problem potence pri moških
 • Preprečuje se utrujenost in nespečnost
 • Izboljšata se sluh in vid
 • Izgubi se občutek lakote

Da je učinek terapije dober, se priporoča pitje žive vode (iz nastavka informacije: 040 298 247) do dveh litrov z dodatkom C vitamina, s tem procesom se telesu pomaga, da se čim prej izločijo strupi.

 

 

 

 

Prednosti uporabe Multizapper MZ2020

Pri klasičnem Zapper aparatu so frekvenčne stimulacije postopne in tako pokrivajo samo en del od ostalih frekvenc. Ta način dela z aparatom se je izkazal zelo uspešen, vendar z nadaljnjim razvojem je prišlo do novega principa dela. Beseda je v tem da novi MZ2020 ima drugačen pristop. Področje frekvenc od 30kHz do 900kHz, s katerim je obseg vibracij virusov, bakterij, glivic in večine organizmov s prehodom skeniranja, to pomeni da frekvence impulza delujejo postopno. Tako so pokrite absolutno vse frekvence v celem obsegu. To po meni, da je učinek MZ2020 veliko večji in velikokrat hitrejši s prihodom želenega obsega v odnosu s standardnim Zapperjem.

Navodila za uporabo Multizapper MZ2020

Pred vklopom aparata se z gumbom INTENSITY obrne v levo, s tem se dobi najmanjši impulz, za tem se elektrode ovije z vlažnim papirnatim robčkom a moč impulza se poveča. Po svoji želji lahko impulz povečamo kar je odvisno od občutljivosti in prevodnosti kože. Običajno je, da močnejši impulzi hitreje uničijo parazite.

Aparat se priključi preko dveh bakrenih ročnih elektrod, katere se zavije s tankim slojem vlažnega robčka zaradi boljšega pretoka impulza. Terapija bradavic ali delov telesa, kjer je vnetje prisotno se izvaja direktno na izbranem delu telesa preko pozitivne elektrode (rdeča ali rjava žica) medtem se druga elektroda drži v roki.

Izvajanje frekvenc je popolnoma avtomatično; z obzirom, da aparat MZ2020 menja frekvence v celem področju postopno od glivic do parazitov. Možna in priporočljiva je terapija preko nog pri virusnih problemih, vaginalnih vnetij ali povečane prostate. Za preventivo in krepitev imunskega sistema je najboljše izvajanje terapije do 60 minut, ker s tem ne samo uničujemo bakterije, viruse in drugih zajedavcev, ampak omogočimo tudi okrepitev imunskega sistema, da se telo lažje bori z ostalimi zdravstvenimi težavami.

MZ2020 pričnemo uporabljati takoj, ko se pojavijo začetni znaki obolenj (kašelj, visoka temperatura, driska itd.). Preventivna uporaba MZ2020 se uporablja na vsake tri dni, pri akutnih boleznih vsakodnevno, ampak je treba upoštevati nasvete od zdravnika in zdravila, ki so bila predpisana s strani zdravnika. Piti je treba večjo količino žive vode (iz nastavka informacije: 040 298 247) ali razne čaje.

V primeru neprijetnih reakcij – katere so samo posledica odpravljanja parazitov in strupov iz telesa je treba terapijo vsekakor nadaljevati vse do izboljšanja stanja.

Aparat se vključi na gumb ON in se pritisne na START. Aparat od tega trenutka izvršuje impulze na 7, 30 ali 60 minut. Majhna lučka CHANNEL ACTIVE na aparatu pokaže, da aparat dela in ob vključitvi in izključitvi se javlja z zvočnim signalom.

V začetku Terapije se tretma priporoča 3-krat po 7 minut z dvema presledkoma od 20 do 30 minut, se pravi »7 – 20 – 7 – 20 – 7«. Krajše od omenjene terapije vpliva na kvaliteto in se ne priporoča.

Združenje terapevtov, ki se ukvarjajo z dr.Clarkovo terapijo priporočajo tretma do 60 minut, brez odmora, če nima uporabnik premočne reakcije. Ta terapija je zelo učinkovita. Lahko se uporablja tudi do 2 do 3-krat dnevno po 30 minut.

Po prvi terapiji se lahko pojavi reakcija kot je potreba po pitju vode, utrujenost, vendar se naslednji dan začnejo čutiti pozitivne spremembe. Delo z MZ2020 se priporoča pred počitkom ali spanjem. S tem se stimulira imunski sistem, kateri izzove večji občutek utrujenosti, ki omogoča globlji in mirnejši spanec.

Kadar se baterije (2 bateriji po 9V) izpraznijo in želimo pritisniti na START se sliši zvočni signal, saj ni mogoče vklopiti programa na Zapperju. Takrat se preklopi z gumba ON na OFF ter preko adapterja vključi v vtičnico v električni tok. Polnjenje baterij v akumulatorju traja 8 do 10 ur preko noči. Po polnjenju se adapter izključi iz multizapperja, ker drugače ni mogoče pritisniti na gumb START. S tem je aparat ponovno pripravljen na izvajanje terapij.

Kadar elektrode potemnijo jih lahko očistimo s sredstvom za čiščenje kovin oz. za odstranjevanje vodnega kamna.

Uporabljanje ZAPPERJA se odsvetuje nosečnicam in tistim, ki imajo srčni spodbujevalec, čeprav stranski učinki niso poznani.

Z impulzi na določeni frekvenci se uničujejo paraziti, bakterije in virusi, pri tem pa na noben način ne vpliva na človeške celice, ki delujejo na mnogo višjih frekvencah.

Garancija 24 mesecev

Certificat CE Certificat

Klasifikacija EU medical products class 1 – EN 60601

Z veseljem in znanjem podajam dodatne informacije in možnosti naročila po ugodnih cenah na 040/298-247

MULTIZAPPER – POMOČ PRI OČIŠČEVANJU PARAZITOV, ZAJEDAVCEV IN BAKTERIJ

Deformirano debelo črevo

Zdravo kemično okolje v krvi, v limfi, v celicah in drugih telesnih tekočinah v našem telesu nam omogoča, da telo ne bo več dovzetno za okužbe virusov, bakterij, glivic, zajedavcev in parazitov.

Bolezni nastajajo zaradi zastajanja strupov, prav debelo črevo pa je po navadi največje skladišče odpadnih snovi. Pri zdravem človeku se izpraznjuje dva do trikrat dnevno po vsakem obroku. Danes pa večino ljudi muči kronično zaprtje, pogoste pa so tudi druge črevesne težave in obolenja. Debelo črevo nima samo funkcijo izločanja. Je izredno občutljiv organ, ki je povezan z vsemi drugimi organi. Na njegovih stenah je množica točk in con, preko katerih je vzpostavljena povezava z drugimi deli telesa (glej sliko).

Ob prehodu ostankov hrane se prenašajo informacije v možganske centre in drugam po telesu in obratno, s čimer se obravnava delovanje organizma kot celote. Žal ta interakcija deluje nemoteno le pri redkih posameznikih. Večina ljudi ima namreč v črevesju leta stare zaloge fekalij, ki prekrivajo njegove stene. Pri nekaterih so te obloge na posameznih predelih debele v premeru dva do tri centimetre, le v sredini je ozek kanal, po katerem se prebija sveže blato. To praviloma velja tudi za tiste, ki jih ne muči zaprtje. Ker je prvi del debelega črevesja povezan z možgani in organi glave, se človeka lotevajo glavoboli, utrujenost, moteno delovanje možganov, ta pa spodkopava organizem kot celoto.

Že dolgo se ve, da povzročitelji bolezni preživijo le v ”umazanem” in šibkem imunskem sistemu. Paraziti se naseljujejo v sklepih in mišicah, tvorijo ciste, povzročajo vnetja, potujejo v možgane, pljuča, jetra, maternico. Pred njimi se zavarujemo z uporabo MULTIZAPPER aparata, razstrupljanjem telesa z naravnim antibiotikom COLOIDAL SILVER (Koloidno srebro) in očiščevanje vseh težkih kovin in ostalih usedlin v organih z LIQUID ZEOLITE.

Pomembno je tudi saniranje zob in odstranitev vseh malganskih plomb.

Slika: normalno debelo črevo

GARANCIJSKI LIST:
✽ Vsi aparati imajo Certifikat in označbo CE Evropske skupnosti.
MULTIZAPPER 2000 je narejen po navodilih dr. Clark in načrta Nikole Tesle.
Proizvajalec daje na aparat garancijo 12 mesecev.
Proizvajalec se obvezuje, da pokvarjen aparat usposobi in ga vrne v 45 dneh.
Garancija se nanaša le na tehnične napake, ki niso povzročene z mehanskimi, kemičnimi in drugimi vplivi.
Garancija preneha veljati v primeru, da poskuša aparat popraviti nepooblaščena oseba.
Garancija ne velja v primeru nepravilne uporabe aparata.

ZARADI VARNOSTNIH RAZLOGOV SE MORA APARAT UPORABLJATI IZKLJUČNO Z BATERIJO 9 V IN NE DIREKTNO PREKO ELEKTRIČNE MREŽE!

PRIPOROČILO
Po terapijah s Zapper aparatom učinkovito deluje ležanje v mlačni ali topli vodi vsaj 1 uro 15 min do 1 uro 30 min, ki se ji toplotno po potrebi dodaja. K vodi se lahko doda neprečiščena morska sol do 2 žlici ali himalajska Hunza sol.

Proizvajalec:
INGENIERBÜRO ING. MRAZ
Nemčija

Cenik izdelkov ︱ Razstrupljanje telesa in koloidno srebro (…)

MULTIGEN-7

multugen-7

Omogoča istočasno delovanje čez roke in noge z možnostjo prilagajanja moči delovanja med dvema izhodoma ti. zasebne elektrode za roke in noge.
Pomaga pri terapijah akutničnih in kroničnih obolenj. S skeniranjem se določi frekvenčni obseg delovanja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rifova metoda : Dr. Royal Raymond Rife je v začetku 20. Stoletja povedal, da se večino bolezni lahko uniči ali oslabi s pomočjo električnih impulzov. Z dolgoletnim raziskovanjem je odkril katere frekvence delujejo pri določenih znakih bolezni. S posebnim prilagajanjem obstoječih mikroskopov je bil prvi človek, ki je leta 1930 prikazal žive viruse v naravni barvi in spoznal delovanje električnih impulzov na vzroke bolezni.

AUDIO: Dr. Royal Rife govori o svojih odkritjih (Angleški jezik)

Clarkova metoda : Dr. Hulda Clark je z drugimi metodami izmerila obseg frekvenc na katere se mikroorganizmi odzivajo. Beseda je o biosevanjih katere vsaki živi organizem vsebuje. Električni impulzi majhne napetosti ali posameznih frekvenc so za večino parazitov, virusov, bakterij smrtonosne. Področje frekvenc katere ima ta aparat je obseg vibracij virusa, bakterij, glivic in večino mikroorganizmov. Ta učinek uspe s skeniranjem to pomeni, da se frekvenca pomika in pokriva absolutno z vsemi frekvencami tega obsega. Učinek take terapije je veliko večji in omogoča hitrejše zajetje in izničenje parazitov, bakterij, virusov, glivic in pršic, ki so v katerikoli stopnji svojega razvoja.

Uporaba biofrekvenčne metode:
✽ Ta metoda ni priporočljiva za nosečnice in osebe z spodbujevalnikom
✽ Ni priporočljivo za osebe z oslabljenim delovanjem jeter, ledvic, saj so ti organi odgovorni za čiščenje telesa. Z delom te metode se oslabi in uniči večji del mikroorganizmov katere je potrebno učinkovito očistiti. V primeru oslabljenih jeter in ledvic je to težje izvedljivo.
✽ Pred terapijo s temi frekvencami je potrebno očistiti navedene organe vseh težkih kovin, usedlin, ostankov zdravil pesticidov, itd. Uspešno lahko to naredimo po naravni poti z Liquid Zeolite in z zelišči Uno De Gato ali drugimi naravnimi pripomočki
✽ To biofrekvenčno metodo lahko delamo pod nadzorom zdravnika ali terapevta alternativne medicine.
✽ Za učinkovitost tega procesa v toku terapije je potrebno piti živo vodo iz nastavka na kuhinjski pipi ali prekuhano vodo, negazirano in to vsaj 2 litra vode tekom dnevaElektro stimulacija z nizko električno napetostjo se izvaja s pomočjo ročnih bakrenih elektrod in preko nog, s pomočjo dveh odvodnih elektrod ali pa preko posode s toplo vodo v kateri so potopljene elektrode.

celica

 


VIDEO: Prikaz uničenja bakterij s pomočjo frekvenčnih impulzov

 

Obseg delovanja MultiGen-7 biofrekvenčnih impulzov:

BIOFREKVENČNI IMPULZI PO DR. RIFEu (z interpoliranem Šumanovim valovanjem)
- KRONIČNA VNETJA: Po dr. Rifeu so ti impulzi v tem obsegu zelo dejavni pri velikem številu degenarativnih, kroničnih, akutnih vnetjih in drugih bolezenskih težavah (skeniranje imuplza v obsegu 700 do 2000 Hz)

- SARKOMI, KARCINOMI: podpira pri navedenih težkih boleznih skeniranje impulza v obsegu 2000 do 3000Hz

- HARMONIZIRANJE CELIC: deluje pozitivno na harmonizacijo živčnega sistema in energetskega stanja organov, kjer se višek energije zmanjšuje. Kjer je zmanjšan energetski nivo se poveča energetski nivo notranjih organov ( po dr. Rifeu so impulzi od 10.000Hz)

BIOFREKVENČNI IMUPLZI PO DR. CLARK (s spremembo polarnosti elektrod)
- BAKTERIJE VIRUSI: impulzi v tem obsegu so zelo učinkoviti pri bakterijskih in virusnih vnetjih, prehladih, gripi ali tudi pri kakršni koli povišani temperaturi, driski ali slabemu počutju. Terapija se lahko dela tudi preventivno (skeniranje impulza je v obsegu 300 do 500kHz)

- PROTOZOA, BRADAVICE, PARAZITI, GLISTE: pri teh problemih je potrebno na vsaka 2 dni delati na skeniranju impulzov v obsegu od 300 do 800 kHz in to dalj časa biti v povezavi s terapevtom. Čistiti organe vseh težkih kovin, strupov, itd. Po metodi dr. Clark oz. s pomočjo Liquid Zeolite

- GLIVICE, PLESNI, MIKOTOKSINI, PRŠICE; v teh primerih delati daljši čas na vsaka 2 dni po skeniranju impulza v obsegu 50 do 300kHz. Povezava s terapevtom.

NAVODILA ZA TERAPIJO
Izredno važno je, da se pred uporabo MultiGen-7 ve za zdravstveno stanje jeter in delovanje ledvic, da je potrebno piti vsaj 2 litra dnevno žive vode z zmotiranim nastavkom na kuhinjsko pipi ali prekuhane vode in lahko blagi rastlinski čaji.

Prvo se pripravijo ročne elektrode in po potrebi elektrode za noge,
nato se aparat vključi na stikalo ON,
nastavi se delovanje od 7, 30 ali 60 min,
nato se pritisne na tipko START in zasveti se LED signal (signal se prižiga in ugaša, s tem prikaže da aparat deluje).
Ko se čas izteče se oglasi zvočni signal in LED lučka ugasne. Moč delovanja biofrekvenčnih impulzov se izbira s priključkom elektrod na izhode od 2 ali 20 mA. Priključek od 20mA daje močne impulze in je bolj primeren za noge. Prve biofrekvenčne stimulacije se priporočajo s slabim impulzom od 2mA, kasneje pa se lahko poveča tudi na 20mA. Bakrene elektrode naj bodo ovite z enim slojem tanjšega papirnatega papirja namočenim v vodo zaradi boljše prevodnosti. Kontrolne LED lučke nad 2 ali 20 mA pokažejo ali prehajajo impulzi preko elektrod ali so v prekinitvi ali pa so elektrode suhe in ne prevajajo impulzov. Elektrode se držijo v rokah ves čas terapije vendar ne skupaj z rokami. Terapija bradavic ali vnetje telesa ali podobno se lahko dela neposredno na tem delu telesa preko ovlažene pozitivne elektrode (to pomeni rdeča ali rjava žica), druga elektroda pa se drži v roki. Tudi v primeru začetnih neprijetnih reakcij, ki so samo posledica uničevanja parazitov in prisotnih strupov v telesu je potrebno terapijo nadaljevati do izboljšanja. Priporočljivo pri teh terapijah je, tudi da se v podporo uporablja koloidno srebro ali Liquid Zeolite.

IZPRAZNITEV AKUMULATORJA OZ. BATERIJE
Aparat javlja z zvočnim signalom in takrat se mora izključiti in priklopiti na 220v. Polnjenje traja najmanj 8 ur lahko tudi dlje kar aparatu ne škodi.
Za preventivno boljše počutje in krepitev imunskega sistema ali pri začetku gripe ali viroze izberemo področje BAKTERIJE VIRUSI in delamo po svojem občutku več dni zaporedoma. V slučaju da se pojavijo začetni znaki neke bolezni, kašlja, temperature, preliva, uporabljamo to terapijo vsakodnevno 2 do 3 dni ali dalje vendar s pomočjo kontrole zdravnika. Predpisana zdravila, ki jih daje zdravnik in jemanje zdravil po navodilih normalno uporabljamo. Ta biofrekvenčna metoda tudi v času jemanja zdravil ne pušča nobenih negativnih posledic ali kakernšokoli škodo pri jemanju zdravil. Lahko pride pa do povečanega viška energije kar uredimo z kopanjem v mlačni vodi, priporočljivo ležanje v kadi z napoljnjeno živo vodo, najmanj 1 uro in 15 min. Ugodno deluje tudi več minutno tuširanje z menjavo temperature vode.
Dr. Clarkove metode priporočajo, da v začetku terapije in pri majhnih otrocih traja terapija v presledkih 3-krat po 5-7 min s presledkom odmora od 20 do 30 min npr. 7-20-7-20-7. Isto se lahko koristi terapija 1 uro brez presledka kolikor uporabnik nima premočne reakcije. Ta terapija je uspešno učinkovita.

Metoda dr. Clarkove po izkušnjah zahodno evropskih zdravnikov potrjuje da metoda dr. Clarkove znatno izboljša porušeno zdravstveno počutje:
kronične migrene
sindrom kronične utrujenosti
revmatične težave
hipertonije
hepatitis

porušitev zdravja pri ledvicah, želodca, črevesja, kolitisa, jeter, žolca, Parkinsonove bolezni, živčnih težav, depresije, alergije, Multiple skleroze, diabetes, astma, gripe in prehlada
uspešno pri salmonelah, šigela, trihina, kandida, ešerihijakoli skupaj z uživanjem Liquid Zeolite.

Metode dr. Rife priporočajo, da na začetku pri otrocih terapija impulza traja od 7 min z odmori 20 do 30 min, a pozneje 30 ali 60 min v skupni terapiji.

Priporoča se sodelovanje s terapevtom ali z zdravnikom. Zelo dobri rezultati so pri naslednjih primerih:
multiple skleroze
diabetes tip 1
revmatični tritis
boreoloza
hepatitis C

Elektro stimulacija po dr. Rife se dela preko ročnih bakrenih elektrod (tj. z rokami) ali preko nog s pomočjo 2 posod z vodo v katere so potopljene elektrode. Elektrode so prekrite s tanjšim papirjem, da ni stika metala s kožo. Zaradi boljše prevodnosti se doda ena žlička morske soli v vodo.

 

PRIMERI IN IZKUŠNJE UPORABNIKOV…

Gospod 69 let je imel večmesečne težave s prebavnim trakom, slabo izločanje blata. Z uporabo aparata in s čiščenjem organizma z Liquid Zeolite in z uživanjem proteinske ječmenove trave in pitjem do 1 liter in pol vode z nastavkom na kuhinjski pipi, se mu je stanje izredno popravilo, tako telesno kot energetsko. Vsakodnevno v roku 10 dni je delal 1x na dan 7 min – 20 min pavze, 7 min – 20 min pavze, 7 min – 20 min pavze.

Izkušnje žene 52 let, ki je neprekinjeno pokašljevala več mesecev, tudi v spanju. Zdravila ji niso pomagala, po priporočilu uporabe aparata je več dni s presledki 7 minut z aparatom in 20 minut pavze, 3-krat tako po parih terapijah je lahko zaspala in kašljanje se ji je ustavilo po desetih terapijah.

Deček star 12 let je imel visoko temperaturo do 40°C več kot dva dni, zdravila niso prijela. Prijatelj je prinesel aparat in po dveh terapijah po 7 minut, s presledkom 20 minut, mu je temperatura padla na 38°C. Redno je delal dva dni, temperatura mu je padla na normalno, ves ta čas ni užival hrane, vendar je pil veliko tekočine kakor je čaj.

Deklica 13 let, je imela temperaturo 38,6°C z močno željo, da naslednji dan se vrne v šolo zaradi rojstnega dne svoje prijateljice in je v tem dnevu pred poldan in popoldan 1 uro delala na frekvenci BAKTERIJE VIRUSI. Po terapiji je popila 3 dcl malo slane s čim bolj vročo vodo, se stuširala, legla v posteljo in se zjutraj prebudila z normalno temperaturo in veselo odšla v šolo.

Peter 43 let je imel konstantna vnetja grla, na priporočilo je uporabil aparat in to zvečer 5-krat po 7 minut brez pavze in to zapored po 3 dni zvečer. Stanje se mu je izredno izboljšalo in neprijetna ščegetanja in bolečine v grlu so izginile. Užival je veliko tekočine.

Žena 35 let z vnetjem pljuč in depresivnim stanjem je v bolnici ležala 14 dni. Mama ji je kupila aparat, katerega je po navodilu zdravnika uporabljala 21 dni. Pregled rentgenske slike je pokazal, da so se pljuča popravila, depresija se je zmanjšala in žena se je po enem mesecu vrnila domov in običajnim aktivnostim dneva.

TEHNIČNI OPIS
Biofrekvenčna stimulacija moči do 34V
2 priključka moči elektrike do 2mA in do 20mA
Čas stimulacije 7, 30 ali 60 min
Cel spekter frekvenc po dr. Clark
Najvažnejše frekvence po dr. Rife
Stimulacija v taktu Šumanovih valovanj
Prinicip skeniranja frekvencij v danem obsegu

KOMPLET MULTIGEN-7 se dobavlja: 2 vgrajena akumulatorja od 9V, 4 bakrene elektrode, adapter 220V in navodilo za uporabo
GARANCIJA APARATA – 12 mesecev
CERTIFIKAT – CE Certificat
CLASSIFICATION: EU medical products class 1 – EN 60601
INGENIERBÜRO MRAZ, München, Nemčija

KOLOIDNO SREBRO PO METODI LIFE PLUS

NARAVNI ANTIBIOTIK IN ODSTRANJEVALEC TELESNIH ZAJEDAVCEV, ŠKODLJIVIH VIRUSOV IN BAKTERIJ


koloidno srebro

Koloidno srebro deluje kot močno, ljudem nenevarno razkužilo in je že tisočletja v uporabi za zatiranje bolezenskih klic. Posamezen antibiotik, ki vam ga predpiše zdravnik, uniči morda pet do deset bolezenskih povzročiteljev, razpršeno srebro pa okrog 650.
Koloidno srebro vsebuje 20 delcev na milijon (99,999 %) čistih razpršenih delcev srebra premera 0.0001 mikrona v elektromagnetnem polnjenju in v deonizirani vodi. Raztopina je pH 6,5. Koncentracija srebra v razmerju 20 : 1000000 je najučinkovitejša in varna formula.
Vsaka družina, ki želi optimalno naravno zaščito pred številnimi boleznimi, piki in vrezninami, opeklinami itd, bi morala imeti doma v omarici za zdravila tudi ta naravni antibiotik.

 

Uporabljamo ga oralno in lokalno: po vsej koži, sluznicah, spolnih organih, v očeh, v ušesih in po lasišču. Uporabljamo ga s kapalko ali plastično čajno žličko. Odrasli in otroci od dvanajstega leta starosti dalje uživajo 1 do 3 čajne žličke do trikrat na dan, otroci pod 12 let pa 1 žličko enkrat dnevno. Pri oralni rabi vedno najprej eno do tri minute zadržimo raztopino v ustih, nato jo pogoltnemo. Pod jezikom raztopina pride lažje v kri in gre mimo prebavnega trakta. Koloidno srebro uporabljamo po potrebi pri vseh boleznih, poškodbah in po operacijah.
Nima stranskih učinkov, ko ga uporabljamo skupaj z zdravili in ne povzroča odvisnosti. Priporoča se takojšnja uporaba pri zmanjšanju odpornosti imunskega sistema, v začetnih stadijih vseh simptomov bolezni in takoj po poškodbah in operacijah. Ob začetnih znakih bolezni grla je priporočljivo grgrati dve čajni žlički v ustih dve do tri minuti in nato pogoltniti.

Dr. Robert O. Becker iz univerze Cyracuse je poročal:
naravni antibiotik
razpršeno srebro ubija bolezenske klice (bakterije in viruse) do 650 bolezenskih povzročiteljev
srebro spodbuja celice, ki tvorijo kostno tkivo, k ustvarjanju nove kosti tudi v primerih, ko se ta ni hotela zaceliti,
srebro je več kot samo snov, ki ubija bolezenske klice,
za več kot 50 % pospeši rast kosti
pospeši celjenje poškodovanih tkiv tudi pri starejših in zelo starih osebah
koloidno srebro zatre tudi trdovratnejše okužbe vključno tudi z zajedavci, stefilokoki, steptokoki, gljivice in drugi patogeni organizmi.

V resnici smo znova odkrili dejstvo, da srebro uničuje bakterije, kar je bilo znano pred mnogimi stoletji, vendar je medicina to dejstvo zanemarila, še zlasti po prihodu antibiotikov. Kot preventiva in kurativa se porabi do 750 ml po predhodnem diagnosticiranju z biotenzerjem. Doziranje tudi malo večjih količin ne povzroča nikakršnih stranskih učinkov.
Za preventivo priporočeno spomladi in jeseni narediti terapijo in porabiti 750 ml tekočine alkoidnega srebra.
Posebno dobri rezultati so s pomočjo uporabe MULTIZAPPERJA 2000 po prvotnem načrtu Nikole Tesle in navodilom dr. Clarkove.

Priporočljiva uporaba: Pri oralni rabi (koloidno srebro uživamo po žličkah) vedno najprej 30 sekund zadržimo raztopino v ustih, jo pogrgramo ter šele nato pogoltnemo. Tako pride pod jezikom (skozi kapilarice) lažje v krvni obtok mimo prebavnega trakta. Če pa so obolela prebavila, ga pogoltnemo takoj, ko ga vnesemo v ustno votlino in ga ne zadržujemo v ustih.

GRIPA, GRIPOZNE INFEKCIJE
2 – 3x dnevno do 2 žlici 25 ppm popiti in pred tem dalj časa zadržati v ustih

PREHLAD
2x dnevno vzeti 1 čajno žličko 25 – 30 ppm in grgrati v ustih in požreti, po potrebi nekaj kapljic 50 ppm kaniti v oči.

UTRUJENE OČI
Najmanj 2x dnevno predvsem zvečer kapniti nekaj kapljic v oči 25 ppm ali spirati oči z do 1 čajno žličko tekočine 25 ppm

KONJUNKTIVITIS (vnetje očesne veznice)
2 – 3x dnevno 1 – 2 čajni žlički 25 ppm popiti in obenem večkrat dnevno kapniti nekaj kapljic v oči ali spirati oči z 1 čajno žličko 25 ppm

BRONHITIS
2x dnevno popiti 2 – 3 žlice 25 ppm, prej malo v ustih zadržati

AKNE
3x dnevno nekaj kapljic 25 ppm nanesti na kožo in nežno brez pritiska masirati. Nato vzeti 1 čajno žličko 25 ppm in v ustih čimdalj zadržati.

GLIVICE
Ni neškodljivih glivičnih infekcij. Vsako glivično vnetje se mora intenzivno obravnavati, dokler je to potrebno, nato še najmanj 6 dni tudi če ni več glivic. 2x dnevno vzeti eno žlico 25 – 30 ppm in nato še nanesti tekočino na mesta kjer so glivice. Pri glivicah na prstih ali nohtih večkrat na dan kopati v raztopini 25 – 30 ppm vsaj 6 dni oz. do prestanka

UREZNINE
3x dnevno nekaj kapljic kapniti na rano vse do porabe ene čajne žličke

BELI TOK
2 – 3x dnevno spirati z 50 ml 25 ppm in 2x dnevno vzeti 1 – 3 čajne žličke, prej malo zadržati v ustih

DIAREJA
Vzeti 3x dnevno po 2 – 3 žlice 25 ppm

POVEČANJE PROSTATE
3x dnevno vzeti 2 – 3 čajne žličke 25 ppm. Konzumiranje

Uporaba koloidnega srebra se priporoča največ do porabe 3 – 4 stekleničk oz. do 23 dni. Uporaba se lahko večkrat letno ponovi.

VIDEO:

SAMENTO

✽ Borelioza napada ves svet, vendar je ozdravljiva pod določenimi pogoji oz. dodatnimi naravnimi preparati.
✽ Samento je izredna pomoč pri obrambi pred mikrobi npr. zastarela borelija, vnetna stanja kosti in mišic.

Samento ima 3 koristne učinke:

✽ popravlja imunske disfunkcije
✽ ima antimikrobni učinek na spirohete
✽ blokira nevrotoksično delovanje na celice, encime in hormone

✽ Borrelia burgdorferi povzroča preko 300 bolezenskih stanj. V primeru da vam zdravniki do sedaj s svojimi zdravili niso mogli pomagati poskusite s pripravkom samento. Do sedaj je ta pripravek pomagal skoraj vsem uporabnikom z lymsko boleznijo, s pomočjo raznih naravnih preparatov oz. terapij.
✽ Kapljice Samento so najbolj znana in do dobra preizkušena naravna komponenta za pomoč pri težavah, ki jih povzroča pik insektov. Posebno pri pikih različnih vrst klopov oz. insektov.
✽ Samento je indijansko ime za zdravilno rastlino iz amazonskega pragozda. Podobna je mačjemu kremplju s to razliko, da ne vsebuje TOA (tetraciklični oksidol alkaloid), kateri je prisoten v mačjem kremplju.
✽ Glavna učinkovitost v Samento rastlini je POA (Pentaciklični oksindol alkaloid) za katero so dokazali da znižuje vnetja tudi do 83,3%.
✽ Koncentrat zdravilne rastline Samento je imunski modulator, koncentrat mačjega kremplja pa je stimulator, kateri deluje na kvaliteto imunskega sistema.
✽ Samento se v zadnjem času uspešno uporablja za odpravljanje težav pri boreliji (tudi zastarele), pri določenih vrstah raka, deluje kot antidepresiv, pomaga pri Parkinsovi bolezni in zastarelih vnetjih. Stranskih učinkov ni (vendar je treba upoštevati navodila za uporabo, ki so navedena).

NAVODILA ZA UPORABO:

✽ Koncentriran ekstrat Samento se nahaja v 30 ml steklenički, ki deluje agresivno protivirusno in protibakterijsko zato ga moramo jemati previdno.
✽ Zelo pomembno je, da se veliko kopamo v čim bolj topli vodi oz. ležanje v topli živi vodi, ki jo dobimo z nastavkom za vodovodno pipo (tel 040/298-247).

 1. Dan – ena kapljica zvečer pred spanjem z 1 dcl mlačne vode z nastavka žive vode na kuhinjski pipi
 2. Dan – ena kapljica zjutraj in zvečer z 1 dcl mlačne vode z nastavka žive vode na kuhinjski pipi
 3. Dan – dve kapljici zjutraj in dve zvečer z 1 dcl mlačne vode z nastavka žive vode na kuhinjski pipi
 4. Dan in naprej – vsak dan povečujte za eno kapljico zjutraj in zvečer, dokler ne dosežete doze 15 kapljic zjutraj in 15 kapljic zvečer

OPOZORILO: Preko dneva obvezno popiti do 1,5 l vode iz nastavka žive vode na kuhinjski pipi.

✽ V slučaju, da se pri določeni količini kapljic ne počutite dobro, vam gre na slabost zmanjšajte količino kapljic na tisto dozo, ki vam ustreza. Vendar ne prenehajte z uživanjem, samo število kapljic zmanjšajte.

ULTRA LIQUID ZEOLITE Z DHQ

ORGANSKI NARAVNI DODATEK BREZ KEMIJE ZA RAZSTRUPLJANJE CELOTNEGA ORGANIZMA
Osnova za krepitev imunskega sistema in uravnovešene telesne teže. Je popolno očiščenje vseh težkih kovin iz organizma, vseh pesticidov, ostankov cepiv, zdravil, itd. To nam omogoča ponovno odkriti naravni preparat, ki je poznan v Aziji najmanj že 800 let in še sedaj ga uporabljajo kot tradicionalni zdravilni preparat. Tudi 13 letne raziskave v ZDA objavljenih je mnogo študij, ki govorijo v prid temu naravnemu preparatu. To so naravni Ultra Liquid Zeoliti, ki so kompleks-ekstremna kaloidna mešanica mineralov v sledovih, fulvic kislina, vulkanski zeolit (clitoptiolite), makro in mikro hranila.

✽  Živa voda, katera gre skozi več frekvenčnih okrepitvenih procesov in zeoliti, ki se nahajajo v vulkanskih sedimentih, so v tej živi vodi in se uporabljajo v tekočem stanju s tem obdržijo popolno kvaliteto naravnega stanja. Zeoliti vsebujejo tudi DHQ (bioflavoid) – več kot 600 raziskav v zadnjih 50ih letih potrjujejo učinkovitost in varnost izvlečkov sibirskega macesna in listov gozdnih rastlin.

✽ DHQ, kateri je dodan k zeolitom ima anti-diabetični učinek, topi odvečno maščobo na delih telesa, znižuje holesterol, ima anti-tumorni, anti-alergični, anti-virusni učinek, ščiti celice pred mutiranjem in s tem varuje celice pred rakom.

✽ Ultra Liquid Zeolite v kombinaciji z DHQ je popolnoma varen, naraven in v sinegerijskem delovanju deluje skupaj zelo ugodno in prispeva k izboljšanju zdravstvenega stanja in telesa. Poznan je kot edinstven razstrupljevalec telesa in vseh težkih kovin, s tem pomaga ponovno mineralizirati telo. S tem zmanjšuje začetek staranja celic in ohranja mladosten in čvrst videz telesa brez prekomernih telesnih maščob. Izrednega pomena je, da vsebuje vrsto naravnih vitaminov in mineralov v tej kombinaciji.

✽ Ultra Liquid Zeolite nima ne vonja ne okusa. Je izjemno varen in se izloči iz telesa v 5 do 7 urah. V naravi obstaja več vrst zeolitov. Ta Ultra Liquid Zeolite je raziskan in ima izreden koristen vpliv kot dodatek k človeški prehrani.

✽ Dobitnik Nobelove nagrade Feel Linus Pavling je menil, da so za 90% zdravstven ih težav krive težke kovine, toksini, strupene kemikalije, itd. Toksini zastrupljajo naš zrak, naše vode, naša telesa. Mi tako živimo v morju onesnaževanja in nosimo veliko teh toksinov in težkih kovin v sebi. Ocenjujejo da trpi veliko svetovnega prebivalstva od zastrupitve zlasti z živim srebrom, svincem, kadmijem, arzenikom in visokim količinam sevanja in raznim virusnim obolenjem, kar zmanjšuje naš imunski sistem in infekcije lažje uspevajo.

✽ Sintetične kemikalije lahko najdemo tudi pri še nerojenih otrocih katere se prenesejo preko matere, ki se v današnjem času prehranjuje z preveč industrijsko predelano hrano v kateri manjkajo minerali oz. minerali v sledeh. V zadnjih 100 letih se je količina mineralov in mineralov v sledovih v zemlji zmanjšala zaradi načina kmetovanja. Tole dejstvo je pripeljalo do svetovnega pomanjkanja teh mineralov v naši prehrani in posledično tudi v našem telesu.

✽ Ultra Liquid Zeoliti vežejo težke kovine, proste radikale, pesticide, herbicide in jih izločajo iz telesa. Blažijo kisli reflux in vzdržujejo optimalni pH nivo. Zeoliti blokirajo delovanje virusov, ti se ne razmnožujejo več. Zelo močna je tudi absorbcija glukoze, kar je koristno za vse diabetike pri zmanjševanju krvnega sladkorja.

✽ Deluje v širokem spektru antibakterijsko, antivirusno in antiglivično. Ultra Liquid Zeolite je 100% naraven, varen in fantastičen. Ultra Liquid Zeolite ima negativni naboj, deluje kot magnet, ki nase vleče toksine, jih ulovi v svoji strukturi in izloči iz telesa. Na začetku se loti težkih kovin in jih izloči iz telesa, nato veže nase pesticide, plastiko, herbicide, dioksine, itd. Delujejo kot izvirni kelatorji in s tem so naravna past za viruse.

✽ Kot kelatorji delujejo na osnovi njihove strukture notranje kletke, kjer se nahajajo pozitivni ioni. Pozitivni ioni zamenjajo svoje mesto z ioni težkih kovin, pesticidov, herbicidov, ki so tudi pozitivni ioni jih zadrži v kletkah, dokler jih kasneje ne izločijo iz telesa.

✽ Ultra Liqiud zeoliti izločijo iz telesa 40% vseh strupov po prebavilih. 60% pa iz krvi in celic. Zeoliti povečujejo alkalnost telesnih tekočin na idealni nivo, ki je nekje med 7,35 do 7,40 in s tem regulirajo avtoimunski sistem. Na koncu delujejo protivirusno s tem da blokirajo razmnoževanje virusov (virusi proizvajajo vse v parih in zeoliti absorbirajo posamezne pare v svojo strukturo in pozneje izločijo iz telesa) vendar se to zgodi šele po detoksaciji vseh težkih kovin in strupov. Najnovejše raziskave govorijo o njihovi uspešnosti v borbi proti raku prostate, trebušne slinavke pljuč in deluje kot močan antioksidant in antivirusni agent.

✽ Ultra Liquid zeolite je najhitrejši in najenostavnejši način za detoks našega telesa za izboljšanje imunskega sistema in vzdržuje optimalni pH v telesu. Ultra Liquid Zeolite preveri stanje toksinov v telesu, jih odstrani in potem varno prenese iz telesa skozi prebavo. Gradi naravno obrambo v telesu, pomaga ponovno mineralizirati telo, preprečuje prezgodnje staranje, pomaga zmanjševati tveganje raka in izboljšuje razpoloženje.

Zeoliti predvsem:

✽ vežejo nase težke kovine kot so: Ag, Au, Pb, Cd, Ar, plastika, Pbc, U, teflon, proste radikale, pesticide, herbicide in jih izločijo iz telesa 40% strupov iz prebavil in 60% iz krvi in celic
✽ blažijo kisli refluks, v optimalni pH v telesu
✽ blokirajo delovanje virusov, da se ne razmnožujejo več in jih odstranijo iz telesa
✽ registrirani so kot varni za uporabo kot dodatek k prehrani
✽ delujejo kot močan oksidant in nevtralizirajo proste radikale

✽ Zeoliti se uspešno uporabljajo pri tretiranju pri naslednjih telesnih stanjih: hiperaktivnost, migrene, glavoboli, razne bolečine, problemi s sinusi, virusna obolenja, zgaga, alergije, laterna skleroza, anemija, artritis, astma, pomanjkanje pozornosti, hrbtenične težave,razne odvisnosti, depresija, diabetes tip 1 in 2, fibromialgija, zastrupitve s težkimi kovinami, hepatitis C, ledvični kamen, bolečine v vratu, slab zadah, težave s kostmi, poškodbe možganov, prebavne težave, bolečine okostja, bronhitis, strupeni ugrizi, opekline, kožni rak, rak prostate, občutljivost na kemične dodatke, ciroza jeter, motnje debelega črevesa, motnje koncentracije, demenca, ušesne bolečine in ušesne infekcije, pomanjkanje življenjske energije, težave z očmi, kronična utrujenost, zastrupitev s hrano, glivične težave, težave z ledvicami, zakisanost telesa, vročinski vali, sindrom razdražljivosti telesa, sindrom jeze, limfne žleze, menstrualni krči, osteoporoza, parkinsova bolezen, bolezni zaradi parazitov, sindrom nemirnih nog, težave s ščitnico in razne zunanje ter notranje razjede.

✽ Ultra Liquid Zeolite v kombinaciji DHQ je 100% varen, je v tekoči obliki in se jemlje po kapljicah pri obroku ali pred obrokom. Vedno se mora dobro pretresti pred uporabo, jemlje se 3krat na dan s kozarcem vode po 9 kapljic.

Opozorilo, ki se jemlje resno: redno vsakodnevno pitje žive vode iz nastavka, najmanj 8 kozarcev po 1 dcl do 2 dcl zaradi izločanja strupov iz telesa.


Cenik izdelkov ︱ Razstrupljanje telesa in koloidno srebro (…)


[wdgpo_plusone]

na vrh strani▲